На Львівщині затримано підозрюваного у вбивстві школярки (оновлено)

19:52 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.com.ua

Про це повідомив у п’ятницю на прес-конференції начальник обласного УМВС Дмитро Загарія.

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 6 червня, в повідомленні «Затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві школярки на Львівщині»:

«Міліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві школярки у Самбірському районі на Львівщині. Про це 6 червня на прес-конференції повідомив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія.

За словами Загарії, труп дівчини без одягу знайшли о 4-ій год. ранку. За даними міліції, дівчину задушили. Окрім того, є ознаки зґвалтування.

Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза. «Затримано особу, яка, швидше за все, причетна до вбивства», – повідомив Загарія.

Він пообіцяв, що міліція докладе усіх зусиль і цей злочин буде розкрито вже найближчим часом. Загарія також зазначив, що дівчина добре вчилася в школі, про неї позитивно відкуються односельці.

Як повідомляла IA ZIK, у селі Чайковичі Самбірського району вбили неповнолітню дівчину – ученицю 10-го класу. Вона вчора пішла грабати сіно і зникла, а сьогодні її знайшли задушену й зі зв’язаними руками.

Про це ІА ZIK повідомило джерело у правоохоронних органах. Речник ГУ МВС у Львівській області у коментарі ІА ZIK підтвердила, що в Самбірському районі знайшли тіло неповнолітньої. За попередніми даними, вчора ввечері вона пішла з дому і сьогодні її знайшли о 4.30 ранку.

«Сьогодні близько 5-ї години ранку у Самбірській райвідділ міліції надійшло повідомлення від голови сільської ради одного з сіл Самбірського району про те, що біля церкви виявлено тіло без ознак життя учениці 10-го класу місцевої школи. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Особисто виїхав начальник головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія. Тривають слідчі дії», – зазначила вона».

Натомість у повідомленні «У вбивстві школярки на Львівщині підозрюється 37-річний чоловік – вже судимий за згвалтування» Західна інформаційна корпорація розповідає в п’ятницю:

У жорстокому вбивстві школярки у Самбірському рані Львівщини підозрюється 37-річний раніше судимий місцевий мешканець. Чоловіка затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Про це 6 червня у коментарі IA ZIK повідомила начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

За даними джерел IA ZIK у правоохоронних органах, затриманий раніше судимий за зґвалтування.

Нагадаємо, міліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві школярки у Самбірському районі на Львівщині.

Про це 6 червня на прес-конференції повідомив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія. За словами Загарії, труп дівчини без одягу знайшли о 4-ій год. ранку. За даними міліції, дівчину задушили. Окрім того, є ознаки зґвалтування. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза.

«Затримано особу, яка, швидше за все, причетна до вбивства», – повідомив Загарія. Він пообіцяв, що міліція докладе усіх зусиль і цей злочин буде розкрито вже найближчим часом. Загарія також зазначив, що дівчина добре вчилася в школі, про неї позитивно відкуються односельці.

Як повідомляла IA ZIK, у селі Чайковичі Самбірського району вбили неповнолітню дівчину – ученицю 10-го класу. Вона вчора пішла грабати сіно і зникла, а сьогодні її знайшли задушену й зі зв’язаними руками».

Своєю чергою, «Gazeta.ua» інформує сьогодні, 6 червня, в повідомленні «На Львівщині школярку закатували в полі на сінокосі»:

«Сьогодні вранці у селі Чайковичі Самбірського району на Львівщині знайшли труп закатованої десятикласниці Оксани. Дівчина учора о 15 годині дня узяла вила і пішла в поле за село, щоб перегортати сіно, яке сохне.

До 21-ї не повернулася. Батьки чекали, гадали, що вона зайшла до подруг. Коли стемніло, кинулися шукати.

«У нас тут річка Дністер протікає, вони побігли туди, шукали, кликали, – говорить сільський голова Любов Сарафин. – Думали, утопилася. О 3-й ночі вже задзвонили мені. Знайшли її сьогодні вранці у кущах неподалік того поля, де вона працювала. Зараз міліція з'ясовує обставини».

Кажуть, дівчина була зв'язаною. Сільський голова додала, що дівчина була спокійна, вихована.

Займалася спортом, у травні закінчила 10 клас. Батьки – залізничники, працюють у Львові.

Крім Оксани, у сім'ї є ще старший син. Кажуть, у Чайковичах є люди, які вже відбували покарання, за зґвалтування зокрема».

Як інформував у п’ятницю «Щоденний Львів», на Львівщині натрапили на тіло задушеної десятикласниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів