На Львівщині натрапили на тіло задушеної десятикласниці

10:07 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: slideshare.net

Як повідомило джерело у правоохоронних органах, у неї були зв’язані руки.

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 6 червня, в повідомленні «У Самбірському районі на Львівщині вбили десятикласницю»:

«У селі Чайковичі Самбірського району вбили неповнолітню дівчину – ученицю 10-го класу. Вона вчора пішла грабати сіно і зникла, а сьогодні її знайшли задушену і зі зв’язаними руками.

Про це ІА ZIK повідомило джерело у правоохоронних органах. Речник ГУ МВС у Львівській області у коментарі ІА ZIK підтвердила, що в Самбірському районі знайшли тіло неповнолітньої.

За попередніми даними, вчора ввечері вона пішла з дому і сьогодні її знайшли о 4.30 ранку. «Сьогодні близько 5-ї години ранку у Самбірській райвідділ міліції надійшло повідомлення від голови сільської ради одного із сіл Самбірського району про те, що біля церкви виявлено тіло без ознак життя учениці 10-го класу місцевої школи. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Особисто виїхав начальник головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія. Тривають слідчі дії», – зазначила вона».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів