На Львівщині засуджено бандитів, які грабували працівників АЗС

12:41 7 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Злочинці застосовували під час своїх нападів вогнепальну зброю.

«Члени банди скоїли впродовж лютого-квітня 2011 року на території Львівської області два розбійних напади на працівників АЗС, спричинивши шкоду потерпілим на загальну суму понад 70 тисяч гривень», – повідомили сьогодні, 7 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«При цьому для вчинення злочинів останні застосовували вогнепальну зброю. Напади злочинці ретельно планували, використовуючи рукавиці, маски та одяг, щоб у майбутньому уникнути залишення слідів чи бути упізнаними.

Для проникнення на територію автозаправних станцій і в їх приміщення, члени групи застосовували ножиці для різки металу, та дорожній знак «В’їзд заборонено», а для зв’язування потерпілих і можливих очевидців нападники використовували пластмасові стяжні хомути. Під час одного з таких нападів організатор групи з метою подолання опору працівника АЗС, який намагався затримати нападників, здійснив постріл з автомата, поранивши потерпілого в ногу, проте не зміг вирватись від останнього і в подальшому був затриманий.

Вироком Апеляційного суду Львівської області від 27 листопада поточного року організатора злочинного угрупування засуджено до десяти років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна. А його спільникам суд призначив покарання у вигляді восьми та восьми з половиною років ув’язнення з конфіскацією майна». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів