На Львівщині заарештували неповнолітних вбивць

14:28 4 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Розслідуванням встановлено, що 7 липня 16- та 15-тирічний жителі міста Комарно завдали тяжких тілесних ушкоджень 57-річному чоловіку, який від отриманих травм помер у лікарні.

«На Львівщині двоє неповнолітніх підозрюються в особливо тяжких злочинах», – повідомили сьогодні, 4 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури забезпечено розкриття особливо тяжких злочинів, у вчиненні яких підозрюються двоє неповнолітніх місцевих мешканців, віком 16-ти та 15-ти років. Як встановлено розслідуванням, останні 7 липня цього року у місті Комарно, застосувавши фізичне насильство до 57-річного чоловіка, пограбували його, а наступного дня, на території міського парку вчинили напад на цього ж потерпілого та завдали йому тяжких тілесних ушкоджень.

У подальшому, від отриманих травм чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні. Вказаним неповнолітнім Городоцьким районним судом обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває. Зазначимо, що за вчинення таких кримінальних правопорушень законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до 15-ти років з конфіскацією майна». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів