На Львівщині за перешкоджання журналістській діяльності судитимуть депутата

15:22 16 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 16 жовтня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

За її інформацією, Дрогобицькою міжрайонною прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні про підозру лікаря Стебницької міської лікарні, який є депутатом Стебницької міської ради, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 171 (умисне перешкоджання законній професiйнiй діяльності журналістів, яке карається штрафом до п'ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років) та частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, яке карається штрафом до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року) Кримінального кодексу України. Бо 30 травня згаданий лікар Стебницької міської лікарні під час зборів перешкоджав її трудового колективу головному редактору газети «Трускавецька газета» проводити відеозйомку, спричинивши йому при цьому тілесні ушкодження.

На даний час обвинувальний акт уже скерований до суду. Підтриманя державного обвинувачення у суді здійснюватиметься Дрогобицькою міжрайонною прокуратурою.

Як повідомляв «Інститут Масової Інформації», 30 травня у Стебнику Львівської області син головного лікаря Стебницької міської лікарні Андрій Пукало наніс тілесні ушкодження та зламав стопу головному редактору «Трускавецької газети» Руслану Солонцю. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів