На Львівщині вилучили «Сітроен» і «Мерседес»

13:00 26 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

У «Шегинях» виявили контрабандні сигарети та автівку з ознаками знищення номера кузова.

Про це повідомили у вівторок, 26 березня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Учора під час перевірки вантажопасажирського мікроавтобуса «Сітроен», яким 25-річний житель Івано-Франківщини прямував до Польщі, відбулося спрацювання службового собаки. В ході ретельної перевірки спільна оглядова група виявила у паливному баку приховані сигарети».

«Наш співвітчизник намагався незаконно перевезти через українсько-польський кордон 830 пачок сигарет. Знайдену контрабанду та транспортний засіб 2013 року випуску вилучили співробітники ДФС. Загальна вартість конфіскованих сигарет становить майже 30 тисяч гривень», – поінформували також у ДПСУ.

«Крім того, у пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону виявили ще один мікроавтобус-порушник. У результаті перевірки транспортного засобу «Мерседес» знайдено ознаки знищення ідентифікаційного номера автомобіля», – розповіли також у ДПСУ.

«Про факту виявлених ознак кримінального порушення за статтею 290 Кримінального кодексу України поінформовано співробітників Національної поліції. Транспортний засіб польської реєстрації під керуванням 34-річного мешканця Івано-Франківщини вилучений для проведення експертного дослідження та прийняття правового рішення», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів