На Львівщині ув’язнили наркоторговців

11:15 11 квітня 2019 р.

Жовківський районний суд

Жовківський районний суд
Фото: gv.lv.court.gov.ua

Прокуратура Львівської області довела вину трьох червоноградців.

Про це повідомили в четвер, 11 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Як з’ясувало судове слідство, організовану групу створив 40-річний житель Червонограда, який до злочинної діяльності залучив 35-річну жінку та її 48-річну подругу, теж місцевих мешканок. Упродовж 2014-2015 років вони виготовляли й зберігали в помешканні однієї із них та торгували наркотичними засобами».

«Заловмисникам вдалось продати понад 180 грам «опію ацетильованого» на суму близько 560 тисяч гривень, прекурсор «ангідрид оцтової кислоти» вартістю 140 тисяч гривень та інші засоби. Частину коштів фігуранти витрачали на власні потреби, а частину – на придбання необхідних сировини для виготовлення наркотиків», – поінформували також у прокуратурі.

«Протиправну діяльність групи правоохоронці припинили 23 січня 2015 року. Їх дії кваліфікували за частиною 3 статті 28 та частиною 2 статті 317 (організація або утримання місць незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і частиною 3 статті 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України. Вироком Жовківського районного суду Львівської області обвинуваченим призначено покарання у виді позбавлення волі строком вісім років та чотири місяці з конфіскацією усього належного їм майна», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів