На Львівщині у День Незалежності двоє чоловіків вкрали з цистерни 430 л дизпалива

13:15 26 серпня 2024 р.

Фото до новини

За скоєне двом мешканцям Бродівського району віком 38 та 54 роки, які заволоділи пальним, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими та співробітниками інших підрозділів відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, зловмисники склали план заволодіння дизельним пальним з нафтобази, розташованої у Золочівському районі.

Для перевезення викраденого пального вони приготували автомобіль-фургон, у який помістили пластикові каністри, а також пристрій для викачування дизеля з цистерни. 24 серпня близько 10.00 зловмисники під’їхали фургоном до паркану нафтобази та, діючи згідно з планом, перекачали з цистерни у каністри 430 літрів дизпалива.

Читайте також: У Самбірському районі по ночах викачували пальне з нафтопроводу: як працювала схема

Проте, далеко втекти з викраденим чоловікам не вдалось, оскільки їх помітили працівники нафтобази, які й повідомили про подію у поліцію.

Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Читайте також:  На Яворівському полігоні троє військових вкрали понад 6 тис л бензину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів