На Львівщині схопили за «гарячими слідами» автовикрадача

10:05 20 січня 2015 р.

Автовикрадачів ловлять приблизно так

Автовикрадачів ловлять приблизно так
Фото: gaidp.gov.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, співробітники ДАІ наздогнали й затримали спритника, котий викрав легковик «Mercedes» та намагався втекти.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 20 січня, що співробітники ДАІ наздогнали й затримали спритника, котий викрав легковик «Mercedes» та намагався втекти. У повідомленні також конкретизують:

«Днями до правоохоронців зателефонував 28-річний мешканець Закарпаття. Чоловік розповів: щойно став жертвою «автоафери». Постраждалий приїхав на Львівщину, аби продати свій легковик «Mercedes», втім, «покупець» виявився автозлодієм. 

Події розгорталися у Стрию, неподалік місцевого гіпермаркету. Видуривши у потерпілого ключі від машини, спритник викрав його авто та став утікати у напрямку міста Сколе. 

Постраждалий, не зволікаючи, повідомив про злочин до міліції, тож зловмисника вдалося затримати за «гарячими слідами».  Працівники Державтоінспекції, отримавши інформацію про викрадення, одразу ж вирушили на пошуки втікача і вже невдовзі наздогнали автомобіль «Mercedes».

Вискочивши з машини, спритник намагався «накивати п’ятами», втім, вартові доріг затримали його.  Автовикрадачем виявився 22-річний мешканець Сколівщини.

Наразі правоохоронці перевіряють його до вчинення схожих «автоафер». Триває розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів