На Львівщині розслідують обставини загибелі людей

13:15 3 вересня 2019 р.

Стрийський відділ поліції

Стрийський відділ поліції
Фото: google.com

В одному зі сіл Стрийського району були виявлені тіла загиблих із слідами насильницької смерті.

Про це поінформували у вівторок, 3 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «31 серпня в Стрийський відділ поліції надійшло повідомлення від голови одного зі сіл району про те, що в будинку, який належить 58-річному місцевому мешканцю, було виявлене тіло людини без ознак життя, зашите у мішок. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

«Правоохоронці з’ясували особу загиблої – нею виявилась 37-річна мешканка села. Жінка більше двох тижнів вважалася безвісти зниклою. Окрім того, неподалік будинку, у траві, правоохоронці виявили тіло господаря помешкання без ознак життя з різаною раною шиї. Поруч із тілом лежала коса із слідами крові», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За фактом смерті жінки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за фактом смерті чоловіка – за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Проводяться досудові розслідування», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів