На Львівщині розшукали водія, який збив велосипедиста й не зупинився

12:07 20 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Як повідомляє у вівторок прес-служба обласного управління ДАІ, ним виявився 19-річний мешканець одного зі сіл Стрийського району.

Прес-служба обласного управління ДАІ розповідає сьогодні, 20 травня, в повідомленні «У Стрийському районі водій легковика наїхав на велосипедиста та залишив місце пригоди»:

«У Стрийському районі працівники Державтоінспекції оперативно встановили водія-втікача. Порушник скоїв наїзд на велосипедиста та залишив місце пригоди. 

Подія трапилась цієї суботи, 17 травня, близько 20.30 години на автодорозі « Стрий-Журавно». За попередніми даними, водій автомобіля « ВАЗ» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 23-річного велосипедиста. Після цього керманич легковика поїхав із місця ДТП.  

У результаті автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження. Каретою «швидкої» постраждалого доставили до лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. 

Проведеними розшуковими заходами співробітники ДАІ встановили водія, який вчинив цю ДТП. Як виявилось, за кермом легковика « ВАЗ» був 19-річний юнак, мешканець одного із сіл Стрийського району. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та остаточні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів