На Львівщині розшукали водія, який збив насмерть жінку

09:15 20 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили на станції технічного обслуговування поблизу Львова автомобіль «Шкода Фабія», яким було скоєно наїзд на жінку.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що дорожньо-транспортна пригода сталась 14 лютого близько 19.30 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у селі Бачина на Старосамбірщині. Невідомий тоді ще водій, скоїв там наїзд на пішохода, 78-річну місцеву жительку, й втік.

Натомість пішохід померла на місці події. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці з’ясували, що наїзд було скоєно автомобілем «Шкода Фабія», який належить 45-річному жителю Самбора. Щоб приховати технічні пошкодження, які автомобіль отримав внаслідок наїзду на жінку, власник відігнав його на станцію технічного обслуговування в одному з сіл Пустомитівського району. Там 18 лютого його й виявили.

Як інформував «ЩЛ», невідомий водій збив 14 лютого о 19.35 на автодорозі «Львів-Ужгород» у селі Бачина на Старосамбірщині на пішохода – 78-річну місцеву жительку, яка від отриманих травм померла на місці події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів