На Львівщині ОЗГ шахрайським способом продала 5 тис т зерна і привласнила понад 16 млн грн

10:07 5 лютого 2022 р.

Фото до новини

Троє осіб за підробленими документами відкрили рахунки в банківських установах від імені реально діючого підприємства-сільгоспвиробника.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру групі осіб у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах. Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, троє осіб за підробленими документами відкрили рахунки в банківських установах від імені реально діючого підприємства-сільгоспвиробника. Надалі підозрювані під приводом продажу від імені цього сільгоспвиробника надали до оплати підроблені документи на 5 тис тонн зерна, придбання якого було оплачено покупцем – одним з суб’єктів господарської діяльності на Львівщині. За результатами такої оборудки фігуранти шляхом обману заволоділи коштами цього підприємства на суму понад 16,3 млн грн.

У ході проведення санкціонованих обшуків - за місцями проживання підозрюваних та в автомобілях - вилучено грошові кошти, комп’ютерну техніку, носії інформації, печатки ряду підприємств та лікарських установ, мобільні телефони, чорнові записи, легкові автомобілі.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання всім фігурантам запобіжних заходів та арешту майна. Встановлюється причетність інших осіб до цієї оборудки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі головного управління Нацполіції у Львівській області.

Обшуки в Києві, Львові, Одесі: розкрита мережа центрів, через яку крали гроші у населення

Якщо вас обманювали колектори, то вони, мабуть, з Дніпра

 

У Львові затримали злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на офісах, магазинах і банкоматах (відео)

У Львові судитимуть шахрая, який зі спільниками обманув десять банків

На Львівщині заарештували підозрюваного в 120-х шахрайствах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів