На Львівщині оштрафували директора ТзОВ за викид забруднюючих речовин

12:30 22 квітня 2019 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства товариством з обмеженою відповідальністю «Корисні технології».

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «За результатами перевірки виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства – підприємством здійснюється викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарним джерелами. Відтак, інспекція скерувала матеріали на адресу Городоцького районного суду Львівської області стосовного винесення постанови згідно частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення».

«Постановою Городоцького районного суд Львівської області директора ТзОВ «Корисні технології» визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення», й накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів