На Львівщині лише оштрафували за хабарництво помічника судді

11:15 14 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Оперативники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками військової прокуратури викрили помічника судді одного з міськрайонних судів, який організував схему незаконного збагачення за сприяння у вирішенні судових справ.

Помічник судді одержав через посередника неправомірну вигоду в сумі дві тисяч доларів за вплив на прийняття судом позитивного рішення у цивільній справі про успадкування та визнання права власності на частину приватного будинку. Відтак, помічнику судді та його посереднику було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Рішенням районного суду колишнього помічника судді засуджено до штрафу в розмірі 20 400 гривень, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. А посередника – до сплати штрафу у сумі 14 450 гривень.

Про це повідомили в середу, 14 листопада, на сторінці Головного управління поліції у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів