На Львівщині контррозвідка СБУ затримала коригувальника вогню

14:36 27 травня 2022 р.

Фото до новини

СБУ затримала зрадника, який здійснював підривну діяльність в інтересах спецслужб рф та коригував ракетні обстріли на Львівщині.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Контррозвідники встановили, що зловмисник передавав ворожим спецслужбам інформацію щодо результатів ракетних обстрілів у Львові. А також збирав аналітичні дані та повідомляв про необхідність нанесення ударів й по інших об’єктах критичної та оборонної інфраструктури.

Такі «рекомендації» зрадника давали агресорам можливість наносити удари з більшою шкодою та отримувати потрібний візуальний аналіз.

В ході слідства стало відомо, що окрім коригування вогню чоловік збирав та передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України, Нацгвардії та розміщення блокпостів територіальної оборони. Далі, зібрані дані, він передавав куратору через спеціально прихований чат в телеграм-каналі.

Наразі зраднику повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2. ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Заходи з припинення злочинної діяльності здійснювали контррозвідники та слідчі СБУ Львівщини під за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

У Перемишлі затримали агента ҐРУ: що робив

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

У Львові на гарячому зловили диверсанта, який малював мітки: що з ним зробили (відео)

УВАГА! Диверсанти Росії використовують автомобільну техніку Нацгвардії та уніформу ЗСУ

У полон здався розвідувальний взвод з Росії

У поліцію Львівщини надходить багато повідомлень про підозрілих осіб та позначення для ймовірного наведення ракетних ударів

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів