На Львівщині конфіскували «Рено»

11:20 10 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону викрили в пункті пропуску «Краківець» значну партію контрабандних сигарет у двох транспортних засобах.

Про це повідомили в середу, 10 квітня, в Держрикордонслужбі, де також розповіли подробиці: «Вночі в пункт пропуску «Краківець» прибув на виїзд з України автомобілем «Рено» 50-річний громадянин України. Під час перевірки транспортного засобу в прикордонників виникла підозра про спробу незаконного переміщення через державний кордон прихованих товарів».

«Спільна оглядова група знайшла у причепі іномарки спеціально обладнаний сховок із тютюновими виробами. У подвійній стелі автівки наш співвітчизник намагався перевезти до Польщі понад 1,8 тисяч блоків сигарет різних торгових марок», – поінформували також у ДПСУ.

«Через кілька годин, завдяки випереджувальній інформації оперативних підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби, вдалося не допустити незаконне переміщення прихованих тютюнових виробів іншим автомобілем. Під час поглибленої перевірки позашляховика «Land Rover» спільна оглядова група виявила чималу кількість контрабандних сигарет», – розповіли також у ДПСУ.

«Загалом українець, прямуючи до Польщі, заховав у передніх ліхтарях, бампері та конструктивних порожнинах своєї автівки майже 560 пачок сигарет. Позашляховик «Рено» 2013 року випуску та знайдені контрабандні тютюнові вироби передано співробітникам ДФС, наразі триває підрахунок вартості конфіскату», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів