На Львівщині чоловік побив дружину до смерті

12:10 1 липня 2020 р.

Фото до новини

У Дрогобичі поліційні затримали зловмисника, причетного до жорстокого побиття своєї дружини, що спричинило її смерть.

У Дрогобицький відділ поліції 30 червня надійшло повідомлення від медиків про те, що в одну з місцевих лікарень було доставлено пацієнтку – 46-річну жительку райцентру. Лікарі діагностували у жінки, зокрема, «важку поєднану травму, внутрішню кровотечу, забій головного мозку, переломи ребер» та інші тілесні ушкодження. Незважаючи на зусилля медиків, пацієнтка померла у реанімації.

Як встановили слідчі Дрогобицького відділу поліції, тілесні ушкодження потерпілій заподіяв її чоловік – також житель Дрогобича віком 50 років. Під час побутового конфлікту, що стався ввечері 29 червня, він жорстоко побив дружину, спричинивши їй важкі травми.

Слідчі Дрогобицького відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Щоденний Львів” повідомляв, що у Дрогобичі в парку вирубали сотню дерев на продаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів