На автодорозі Київ-Чоп тягач наїхав на двох мешканців Верхнього Синьовидного

09:48 17 січня 2022 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася16 січня о 19:30 на автодорозі «Київ-Чоп» в с. Межиброди (Сколівська ТГ) Стрийського району.

Мешканець с. Страбичово Закарпатської області 1964 року народження, керуючи тягачем марки «Volvo», здійснив наїзд на двох пішоходів. Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише Dailylviv.com.

Унаслідок ДТП мешканець сел. Верхнє Синьовидне (Сколівська ТГ) Стрийського району 2003 року народження, загинув на місці події, а мешканку сел. Верхнє Синьовидне (Сколівська ТГ) Стрийського району 2002 року народження, доставлено та госпіталізовано в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ, з діагнозом: "ВЧМТ, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, перелом обох кісток обох гомілок в нижній третині зі зміщенням, множинні садна та рани голови, кінцівок".

Відділ комунікації поліції у Львівській області повідомив про цю ДТП так:

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «Вольво», 57-річний мешканець Закарпатської області, скоїв наїзд на двох пішоходів, мешканців одного з сіл району – хлопця віком 18 років та 19-річну дівчину. Внаслідок наїзду хлопець від отриманих травм помер на місці події, дівчина госпіталізована в реанімацію.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

У Комарному опівночі загинув пішохід

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів