На Львівщині у двох вечірніх ДТП загинули пішоходи

11:29 20 березня 2021 р.

Фото до новини

Поліція закликає водіїв бути максимально уважними та обережними у темну пору доби та на неосвітлених ділянках доріг.

19 березня,  близько 19.20, на вулиці Городоцькій у Львові, 26-річний водій автомобіля «БМВ», мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв  наїзд на пішохода, львів’янина віком 58 років, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Цього ж дня, близько 21.00, у Яворівському районі, на перехресті доріг сполученням «Львів-Краковець» та «Яворів-Судова Вишня», 28-річний водій, житель міста Яворів, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», здійснив наїзд на 53-річного мешканця району. Від отриманих травм пішохід помер на місці події.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.

За фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини подій. А також закликають водіїв бути максимально уважними та обережними, особливо у темну пору доби та на неосвітлених ділянках доріг. А пішоходам нагадують: переходьте проїзну частину лише пішохідними переходами (підземними і надземними), перед виходом на проїзну частину впевніться у відсутності транспортних засобів, що наближаються, а в темну пору доби використовуйте світлоповертальні елементи на одязі.

У Львові 60-річний чоловік потрапив під колеса авто

З понеділка на Львівщині додадуться три місця відеофіксації на автошляхах (повний перелік)

Нові місця відеофіксації порушень ПДР: карта від єврокордону до Києва

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів