МВС визнало, що ним розтрощений офіс «Батьківшини»

20:07 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Погром у ньому міліція ничтожесумяшеся тлумачить як пошуки крадіїв комп’ютерів.

Прес-служба МВС повідомила ввечері в понеділок, що це її співробітники вдерлася сьогодні до фоісу опозиційної партії «Батьківщина». Дослівно ж вона розповідає про погром у ній так:

«Цей процесуальний захід здійснений в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за 2 статтями Кримінального кодексу України, що передбачають відповідальність за шахрайство та зловживання службовим становищем. До Міністерства внутрішніх справ України надійшло звернення групи громадян щодо шахрайського заволодіння посадовими особами однієї з комерційних структур майном, що належить заявникам – комп’ютерною технікою на суму понад 350 тисяч гривень.

Крім того, в заяві йшлося про зловживання службовим становищем з боку посадовців цієї комерційної структури. Зазначені відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також зареєстроване кримінальне провадження із правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

В рамках досудового розслідування на підставі рішення суду працівниками міліції проведено обшук у приміщенні зазначеної комерційної структури за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 19-Б. Під час обшуку вилучено комп’ютерну техніку та документи підприємства, що мають доказове значення у кримінальному провадженні. Досудове розслідування триває».

Як бачимо, в МВС уже не переймаються тим, що його фантастичним поясненням здатні повірити хіба що ті громадяни України, котрі не дивляться навіть телевізійних новин, у яких журналісти розповідають про політичні, а не кримінальні причини протистояння міліції та опозиції.

Як повідомляв «Щоденний Львів», раніше міліція «відхрестилася» від захоплення офісу «Батьківщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів