Мешканка Львова сім років не буде користуватися інтернетом, якщо так вирішить суд

10:54 2 березня 2021 р.

Фото до новини

Слідчі повідомили про підозру львів’янці, яка розповсюджувала в мережі інтернет порнографічні фото та відео.

Зловмисницю – 27-річну мешканку Львова - викрили співробітники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції під час моніторингу мережі Інтернет. 

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.

Правоохоронці встановили, що в період від березня 2020 року по лютий 2021 року львів’янка створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до їх перегляду. 

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру.  

26 лютого слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній  – до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

У Львові поліція наздогнала замаскованих псевдоконтролерів електротранспорту

Названо працівників українського посольства в Польщі, які перевозили контрабанду до Євросоюзу (відео)

Розформовано службу, яка видає дозволи на зброю: понад 2 000 дозволів анулюють, зброю вилучать

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів