Мешканець Лисичанська видурив у червоноградки 40 тис грн, 1000 доларів і 100 євро

19:52 10 вересня 2022 р.

Фото до новини

У Червонограді поліцейські затримали зловмисника-«гастролера», який видурив у пенсіонерки значну суму коштів.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

9 вересня до поліції надійшло повідомлення від 78-річної мешканки Червонограда  про те, що невідомий  шляхом обману заволодів її грошовими коштами.

На місці працювали співробітники управління карного розшуку поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, до пенсіонерки зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її донька терміново потребує коштів на операцію.  У подальшому зловмисник приїхав до потерпілої  додому, де пенсіонерка передала йому гроші  у сумі 40 000 гривень, 1000 доларів США та 100 євро.

Проведеними заходами поліцейські оперативно встановили що до скоєння злочину причетний 46-річний житель міста Лисичанськ Луганської області. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, грошові кошти у зловмисника вилучено.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Шахрай видурив у пенсіонерки на Львівщині 900 євро й 2000 гривень

Правоохоронці застерігають: «На Львівщині активізувалися шахраї»

На Львівщині зареєстрували цього року понад 160 інтернет-шахрайств

Безробітній львів’янці «зняли порчу» на 60 тисяч

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів