Львів’янина судитимуть за побиття до смерті батька

11:45 13 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Завершилося досудове розслідування стосовно 37-річногольвів’янина, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Про це повідомили в четвер, 13 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Подія трапилась у липні цього року у приміщенні львівської квартири, де спільно проживали підозрюваний та потерпілий. Син завдав своєму 74-річному батьку численні удари руками і ногами по обличчю, голові та тілу. Внаслідок тілесних ушкоджень, які віднесено до категорії тяжких, потерпілий помер».

«Як згодом з’ясувалось, конфлікт між родичами виник у зв’язку із довготривалими неприязними стосунками. За клопотанням сторони обвинувачення, лиходію обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду Львова для розгляду по суті. У разі доведення вини, чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів