Львів'янин переховував зброю і наркотики у трунах

16:03 22 червня 2023 р.

Фото до новини

За місцем своєї роботи та проживання – у ритуальному бюро у місті Львові.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного чоловіка за фактом незаконного придбання та зберігання бойових припасів, вогнепальної зброї, вибухових речовин, без передбаченого законом дозволу, а також придбання та зберігання без мети збуту наркотичних засобів (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 309 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений за місцем своєї роботи та проживання – у ритуальному бюро у м.Львові зберігав наркотичні засоби, зброю, бойові припаси, вибухові речовини.

За результатами проведеного обшуку в похоронному бюро правоохоронці виявили й вилучили корпус гранати, пістолет, боєприпаси та канабіс.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління протидії наркозлочинності у Львівській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

У Львові батько з сином виробляли глушники до нарізної зброї

У Львові затримали чоловіка з арсеналом зброї

На Львівщині виготовляли наркотик для ЄС і Росії (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів