Львівський прикордонний загін не пропустив цього року понад 140 дітей

12:10 10 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Західному регіональному управлінні ДПСУ запевнили: «З початку року на ділянці Львівського прикордонного загону вже не пропущено за кордон понад 140 дітей».

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 10 травня: «Вчора через пункт пропуску «Грушів» на виїзд з України прямувала 30-річна громадянка України зі своїм неповнолітнім сином. На паспортний контроль жителька Хмельницької області надала нотаріально завірену заяву батька дитини про дозвіл на вивезення її за кордон».

«Прикордонники з’ясували в ході перевірки, що батько на момент видачі заяви перебував за межами України. Відповідно, фізично він не міг підписати наданий прикордонникам документ. Під час бесіди з’ясувалося, що нотаріус, яка видала це доручення, знайома цієї жінки, тому і погодилась оформити документи без присутності батька», – розповіли також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Враховуючи виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів), прикордонники направили представникам Нацполіції України відповідне повідомлення. Через кордон матір з сином не пропустили та передали співробітникам поліції», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«З початку року на ділянці Львівського прикордонного загону вже не пропущено за кордон понад 140 дітей. Причинами непропусків були відсутність дозволів на вивіз дітей від одного з подружжя, спроба підробити або незаконно видати таку заяву з дозволом. Тому Державна прикордонна служба радить уважно ставитися до підготовки відповідних документів для подорожей з дітьми», – повідомили також Західному у регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів