Львівський апеляційний суд переглянув вирок злодію

11:32 20 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: zib.com.ua

Львівський апеляційний суд погодився з доводами прокурора щодо незаконності рішення суду першої інстанції, який звільнив від відбування покарання викрадача автомобіля.

Про це повідомили в середу, 20 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Йдеться про інцидент, який стався у червні 2017 року у Бориславі на Львівщині. Раніше судимий за крадіжки та грабежі обвинувачений вчергове вчинив злочин – викрав мопед, припаркований неподалік будинку. Чоловіку інкримінували частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно)».

«За вчинене судом фігуранта визнано винним та засуджено до п’яти років позбавлення волі. Проте, звільнено від відбування покарання із встановленням іспитового строку», – поінформували також у прокуратурі.

«Перевірячи законність цього вироку, апеляційний суд погодився із тим, що вказане покарання не відповідає тяжкості вчиненого злочину та не буде достатнім для виправлення засудженого. Відтак, завдяки прокуратурі крадія чекає справедливе покарання – п’ять років ув’язнення», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів