Львівські слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо міського голови

14:32 18 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно вимагання чиновником хабара завершили.

«За процесуального керівництва прокуратури області, слідчим управлінням Львівського обласного управління Національної поліції закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням міського голови міста Сколе та юрисконсульта цієї ж ради у вимаганні неправомірної вигоди», – повідомили сьогодні, 18 листопада, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«Нагадаємо, що вказаних посадовців затримано 10 серпня поточного року, які в групі за попередньою змовою вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 18 тися гривень. За вказану суму коштів вони пообіцяли останньому сприяння у перемозі в конкурсі про передачу в оренду об’єкта комунального майна, зменшення орендної плати за користування цим приміщенням та в подальшому його викупі.

На даний час, обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 і частиною 1 статті 366 Криінального кодексу України, скеровано до суду. За клопотанням прокуратури згаданий посадовець відсторонений від посади, а на усе його майно накладено арешт. Зазначимо, що за вчинення вказаного кримінального правопорушення, передбачено покарання на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали при одержанні хабара міського голову в Сколе та юрисконсульта.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів