Львівські патрульні зупинили 12 п’яних водіїв

17:45 6 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Працівники патрульної поліції Львівської області затримали цьогорічного антирекордсмена з величини проміле.

Про це повідомили в понеділок, 6 січня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, що вчора об 11-й годині ранку на трасі «Київ-Чоп» у Солонці водій, який рухався позаду автомобіля «Fiat Doblo», помітив, що той маневрує дивно дорогою і підстав для цього, тобто, вибоїн чи ще якихось перешкод, немає. Відтак, вирішив відзняти небезпечні викрутаси.

Невідомий водій постійно виїжджав на зустрічну або їхав посередині, при наближені зустрічних автомобілів практично зупинявся. Чоловік зателефонував у поліцію і передав в орієнтування цей транспортний засіб.

Один з екіпажів 1-го батальйону, з’ясувавши, що водій живе на вулиці Зубрівській, вирішив розпочати пошуки звідти й рухатися йому назустріч. Тим часом водій, який рухався позаду, заблокував порушника й підбіг до поліції охорони, аби ті не дали втекти порушнику правил дорожнього руху.

Чоловікові бракувало небагато, аби доїхати додому. 43-річний водій не те, що стояти нормально не міг, а й очі ледь відкривав. Патрульні перевірили його на стан сп’яніння і були вражені результатом – 4,41 проміле.

На порушника винесли постанову за порушення правил дорожнього руху і склали протокол за керування в нетверезому стані. Загалом за добу патрульні склали 12 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Як інформував «ЩЛ», раніше на Львівщині зупинили вісьмох п’яних водіїв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів