На Львівщині зупинили вісьмох п’яних водіїв

14:25 2 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні 2-го батальйону склали протоколи на вісьмох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння, троє з них – винуватці аварій.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли, на вулиці Бойківській у Львові виявили у водія «Chevrolet Aveo» 0,77 проміле, на вулиці Драгана у Львові у 32-річного порушника на автомобілі «Lexus ES300» – 0,42 проміле.

На проспекті Червоної Калини у Львові зіткнулися автомобілі Skoda та Daewoo Matiz». На водія першої автівки склали, окрім протоколу за нетверезу їзду, ще й за скоєну ДТП.

Ще одна п’яна ДТП сталася в селі Рясне-Руське. Перевірка водія автомобіля «Seat Alhamdra» показала результат 2 проміле.
На автодорозі «Львів-Шегині» патрульні зупинили порушника на автомобілі «Skoda Roomster» і теж нетверезий. Результат перевірки на драгері – 0,55 проміле.

Шостий нетверезий водій, який їхав на автомобілі «ВАЗ 2109» відмовився від перевірки і як виявилося вже вдруге за рік їхав нетверезим за кермом. Чоловік вже позбавлений прав на рік, а тепер, за рішення суду сума штрафу передбачена 20 400 гривень і позбавлення водійського посвідчення три роки.

Уже під вечір на проспекті Червоної Калини у Львові зупинили автомобіль «Volkswagen» за кермом якого знову нетверезий водій. Чоловік відмовився від перевірки.
Восьмий водій, з результатом 1,96 проміле вчинив ДТП на Стрийській керуючи автомобілем «Dacia Logan». Тож, у 23-річного водія два протоколи – за скоєну ДТП та керування напідпитку.

Як інформував «Щоденний Львів», патрульні оформили протоколів на 10 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів