Львівські патрульні зупинили 10 п'яних водіїв

16:40 30 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Львівські патрульні оформили минулої ночі 10 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Зокрема, нетверезий водій розтрощив на вулиці Липинського свою автівку, збив два дерева та в’їхав в огорожу. Про це повідомили в понеділок, 30 грудня, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли подробиці.

Водій автомобіля ««Skoda Octavia»» не дотримався близько третьї години ночі на вулиці Липинського безпечної швидкості, не врахував обстановку, виїхав за межі проїзної частини й в’їхав в цегляну огорожу та збив два дерева. Патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій відмовився від перевірки як на місці, так і в медзакладі. На 28-річного громадянина склали два протоколи за статтею 124 (порушення ПДР, що призвело до аварії) й частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування в стані сп’яніння). Загалом цієї ночі патрульні оформили 10 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Як інформував «ЩЛ», 28 грудня на Львівщині загинули під колесами автомобілів двоє людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів