Львівські патрульні затримали викрадений позашляховик

19:32 28 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили на дорозі «Львів-Шегині» автомобіль «Toyota Land Cruiser 2003» з іноземними номерами й механічними пошкодження передньої частини, який рухався дорогою на великій швидкості в напрямку Городка

Про це повідомили в суботу, 28 вересня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Позаду рухався службовий автомобіль сектор реагування патрульної поліції Пустомитівського відділу поліції із увімкненим звуковим та світловими спецсигналами. На вимогу про зупинку водій позашляховика не реагував, порушував правила дорожнього руху, створював аварійні ситуації».

«Інспектори 1-го батальйону патрульної поліції Львівської області, не гаючи часу, долучились до переслідування і, обігнавши обидва транспортні засоби, спробували заблокувати втікача, проте він різко повернув ліворуч на ґрунтову дорогу перед АЗК у напрямку дачних кооперативів. Обидва екіпажі поліції продовжили переслідування і наздоганяли його ще близько трьох кілометрів», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Водій залишив посеред дороги автомобіль і сховався. Патрульні обстежили прилеглі території і виявили 58-річного жителя Трускавця. Чоловік плутався в поясненнях про те, чому втікав та в інформації про походження транспортного засобу й не пред’явив на нього документів», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні 1-го батальйону перевірили по «Vin»-коду автомобільі з’ясували, що він перебуває в розшуку як викрадений 6 вересня 2019 року у Хмельницькому. На місце події викликали слідчо-оперативну групу», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів