Львівські патрульні схопили рецидивістів

11:45 18 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти ззатримали на вулиці Юрія Липи двох уже засуджених раніше за крадіжки й грабіж.

У патрульній поліції Львова повідомили сьогодні, 18 листопада, що її працівники зауважили вночі, близько другої години, в одному з дворів на вулиці Юрія Липи, автомобіль «ВАЗ 2103» з розбитим склом. а на його задньому сидінні – силует чоловіка. Натомість біля легковика лежали деталі з моторного відсіку та спинка заднього сидіння.

Оскільки цей 27-річний молодик не зміг пояснити причини перебування в автомобілі, інспектори затримали його й викликали слідчо-оперативну групу. А поки патрульні чекали на прибуття колег – вони й помітили чоловіка з наплічником. Інспектори зупинили його й виявили у нього викрутку, кусачки, інструменти, ліхтарик, а в наплічнику – номерні знаки від транспортного засобу.

Патрульній з’ясували місце проживання власника автомобіля й знайшли його з відсутніми номерними знаками й запискою злодія про винагороду за повернення вкраденого з номером телефону.

Поліціянти також встановили, що затримані ними вже були засуджені. Зокрема, чоловік з номерними знаками – за квартирні крадіжки, а підозрюваний в крадіжці з автомобіля – за грабіж.

Відтак, їх доставили до Шевченківського відділу поліції. А справу передали слідчим.

Про це повідомили сьогодні, 18 листопада, на сторінці патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів