Львівські патрульні щодня виявляють наркотики

11:48 24 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Працівники управління патрульної поліції Львівської області щодня виявляють у перехожих порошки різних кольорів, таблетки, речовини рослинного походження та марки.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні виявили вночі на вулиці Мєчнікова, групу осіб, які почали розходитися в різні сторони, коли побачили службовий автомобіль поліції. Їх всіх повернули на місце та попросили показати, що вони мають при собі. Тоді, один з осіб, різко витягнув з кишені поліетиленовий пакет і спробував його знищити».

«Патрульний відреагував миттєво, вхопив чоловіка за руку та одягнув кайданки. В пакеті була речовина рослинного походження. В 19-річного мешканця Львова виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, таблетку жовтого кольору, марку (зі слів ЛСД) та подрібнена речовина запакована в п’ятигривневій купюрі. На місце події викликали слідчого», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Екіпаж патрульних виявив на вулиці Дорошенка двох чоловіків, які спробували втекти, побачивши інспекторів. Їх наздогнали та виявили в гаманці одного з них порошок рожевого кольору. Чоловіків повідомив, що це «амфетамін». На місце викликали слідчого», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР), під час патрулювання в парку «Високий Замок» побачили підозрілого чоловіка, який старався уникнути зустрічі з офіцерами поліції. Патрульні підійшли до нього та запитали, чи має він при собі заборонені предмети чи речовини. 25-річний житель Львівської області повідомив, що має декілька грамів «канабісу». Під час поверхневої перевірки в нього виявили так звані «закладки». На місце викликали слідчо-оперативну групу», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів