Львівські патрульні оштрафували 11 п’яних водіїв

13:48 30 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/lvivpolice

Працівники управління патрульної поліції у Львівській області зупинили впродовж доби 11 нетверезих водіїв.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що розпочав сумну статистику водій автомобіля «Skoda Fabia» на вулиці Зустрічній. Він відмовився проходити огляд на стан наркотичного сп’яніння.

На вулиці Хмельницького у водія також автомобіля «Skoda Fabia» теж виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі, результат показав вживання наркотичного препарату –  мета дону.

На вулиці Ужгородській теж виявили у водія автомобіля «Hyundai Accent» ознаки наркотичного сп’яніння. Але він відмовився від проходження огляду у медичному закладі.

Нетверезий водій автомобіля «Renault Scenic» скоїв ДТП на вулиці Рудненській. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.

Невтішний рейтинг продовжив водій автомобіля «Hyundai Accent», якого патрульні зупинили на вулиці Ужгородській. Він від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

На вулиця Хмельницького водій автомобіля «Skoda Fabia» теж відмовився від проходження огляду;

Водій «Volkswagen Transporter» не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем «Opel Vivaro», який рухався в зустрічній смузі на вулиці Тракт Глинянський. Винуватець ДТП мав ознаки алкогольного сп’яніння і від проходження тесту відмовився в присутності двох свідків;

Уже під вечір ще три водії –  автомобілів «ВАЗ 21099», «Honda Civic» та «Volkswagen Transporter» – теж відмовились від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння.

Завершив невтішній список з 11 керманичів водій «Mitsubishi Lancer», який на вулиці Івана Виговського теж керував з ознаками алкогольного сп’яніння;

На усіх цих порушників патрульні поліцейські склали протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відповідальність передбачена за таке порушення за рішенням суду: штраф 10 200 гривень з позбавленням прав на один рік.

Як інформував «Щоденний Львів», патрульні знайшли викрадені номерні знаки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів