Львівські патрульні допомагають п'яницям знайти рідних і дістатися додому

19:08 11 грудня 2022 р.

Фото до новини

Поліціянти приводять сп'янілих до тями, напоюють чаєм і викликають матір п'янички, щоб та забрала сина додому. Уся ця послуга - безоплатна, за рахунок платників податків.

Про такі дії поліціянтів сьогодні розповіла пресслужба патрульної поліції, пише Dailylviv.com.

"Сьогодні, близько 10-ї години, львівські патрульні, під час несення служби на одному із стаціонарних постів, помітили неподалік чоловіка, який лежав на засніженій землі, - йдеться у повідомленні пресслужби. - Охоронці правопорядку негайно побігли на допомогу. Чоловік лежав у безпорадному стані, з очевидними ознаками алкосп'яніння. Тож патрульні Назарій Пурський, Володимир Коваль, Павло Москаль та Олег Кулина привели його до тями та, взявши попід руки, завели на пост.

Відігрівшись та попивши гарячого чаю, 44-річний мешканець Львівщини назвав патрульним номер своєї матері. Зв'язавшись із нею, жінка приїхала, щоб забрати сина додому. Інспектори допомогли сісти чоловікові в автівку. Жінка щиро подякувала патрульним за допомогу.

Друзі, закликаємо не проходити повз людей, які потребують вашої допомоги. Ускладнені погодні умови можуть коштувати комусь життя!"

Це повідомлення нагадує сценарій дешевого комедійного фільму, а не опис дій охоронців правопорядку. Ще трохи - і патрульні у Львові започаткують новий сервіс: почнуть напоювати чаєм п'яних водіїв і доставляти їх додому. 

Побачив неадекватного водія - повідом поліцію

"Вася, ліпше ти п'яний їдь, ніж вона - твереза", - з пояснення водія для поліційних (відео)

Два п'яні водії вчинили ДТП в центрі Львова та у Винниках (відео)

П'яний 22-річний водій перекинув автомобіль з пасажирами: 17-річна дівчина загинула

П'яний водій у Буську перекинув автомобіль з дівчатами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів