Львівське відділення АМУ проведе засідання перед судом в Києві на підтримку Садового

21:31 26 листопада 2019 р.

Фото до новини

Відповідне звернення про проведення виїзного засідання перед приміщенням Вищого антикорупційного суду скерувало Львівське РВ Асоціації міст України на ім’я мера Києва Віталія Кличка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Як йдеться в повідомленні, захід запланований на 11:00 год 27 листопада, задля підтримки мера Львова Андрія Садового в судовому засіданні в справі індустріального парку.

"Додамо, також про недопустимість дій державних органів, якими блокується діяльність інвесторів та інвестиційних компаній у територіальних громадах, попередньо заявили в Асоціації міст України",- йдеться в зверненні.

Засідання щодо справи Андрія Садового й будівництва у Львові індустріального парку на 3 тисячі нових робочих місць відбудеться завтра, 27 листопада, о 12:15 на вул. Хрещатик, 42а в Києві.

Нагадаємо, 21 листопада представники САП та прокуратури вручили підозру в справі індустріального парку в Рясне міському голові Львова Андрію Садовому та в.о. директора департаменту містобудування Сергію Коровайнику.

Мер прокоментував ТОП-запитань щодо цієї ситуації у своєму блозі. За його словами, блокування роботи великого інвестора триває вже 3,5 роки. Через це країна недоотримала орієнтовно 150 мільйонів гривень податків, а мешканці — тисячі робочих місць із європейським рівнем заробітної плати.

Свою підтримку та готовність взяти на поруки мера Львова Андрія Садового у ситуації щодо індустріального парку вже висловили колишні народні депутати України Оксана Сироїд, Олег Березюк, Олег Лаврик, Сергій Кіраль, а також чинний народний депутат Павло Бакунець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів