Львівська прокуратура не дозволила підприємствам заощадити на податку 4,5 млн грн.

17:24 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Як повідомляє в п’ятницю її прес-служба, двом ТзОВ доведеться сплатити державному бюджету майже 3 млн 379 тис. грн та понад 1 млн грн. відповідно.

Прес-служба прокуратури Львівської області повідомляє сьогодні, 18 квітня, що ця установа не дозволила двом підприємствам ухилитись від сплати близько 4,5 млн грн. податку. В її повідомленні конкретизується:

«Внаслідок представництва прокуратурою області інтересів держави у сфері оподаткування та забезпечення участі в судах в особі органів Державної податкової служби у Львівській області Міністерства доходів і зборів України у квітні 2014 року вдалось запобігти протиправному ухиленню двома господарюючими суб’єктами від сплати податку на додану вартість. Йдеться про суму в розмірі майже 4,5 млн.грн.

Зокрема, за результатами розгляду апеляційних скарг прокуратури Львівської області двом товариствам з обмеженою відповідальністю доведеться сплатити державному бюджету податок на додану вартість в сумі майже 3 млн. 379 тис. грн та понад 1 млн. грн. відповідно. Оскільки, постановою Львівського апеляційного адміністративного суду позовні вимоги прокурора задоволено, а постанови судів першої інстанції, якими скасовано податкові повідомлення-рішення про визначення сум донарахування скасовані. Водночас у задоволені позовних вимог суб’єктів господарювання до податкових органів відмовлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів