Міжнародний перевізник зі Львова оформив водіями для виїзду за кордон 50 військовозобов’язаних

16:28 16 червня 2023 р.

Фото до новини

28-річного жителя Львівщини судитимуть за неправдиве внесення відомостей до системи «Шлях», що спричинило незаконний перетин кордону фіктивними водіями.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного жителя Львівщини щодо незаконного переправлення осіб через державний кордон України шляхом усунення перешкод (ч. 1, 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, обвинувачений під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України. Його «послугою» скористалися понад 50 військовозобов’язаних громадян.

Чоловік працював на посаді логіста одного з товариств Львова, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення.

Фігурант був уповноваженим керівником фірми щодо внесення відомостей до системи «Шлях». Тож для усунення перешкод в перетині кордону військовозобов’язаними зазначив, що вони є нібито працівниками фірми. Таким чином потенційним призовникам дозволявся виїзд за межі України у статусі водіїв.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Брав гроші за безпроблемний переїзд автобусів через кордон

Львів'янин супроводив ухилянтів за кордон України

Взвод водіїв-псевдоволонтерів з Самбірщини не повернувся з-за кордону

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів