Коломойський забирає Приватбанк від держави

13:50 18 квітня 2019 р.

Фото до новини

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Нацбанку й Кабміну щодо націоналізації ПриватБанку.

У НБУ вже заявили, що оскаржать це рішення. "Рішення суду не набрало законної сили та буде оскаржене Національним банком. Ми продовжимо доводити законність дій та прийнятих рішень регулятора в апеляційній інстанції", - заявили у Нацбанку. Там також висловили занепокоєння щодо фінансової стабільності в країні у зв'язку з рішенням суду.

"Вкотре звертаємо увагу, що породжена судовими рішеннями правова невизначеність підриває фінансову стабільність", - сказав представник Юридичного департаменту НБУ Віктор Григорчук. Про це повідомила ВВС Україна.

Нагадаємо, що олігарх Ігор Коломойський зараз мешкає в Ізраїлі, оскільки у США проти нього заведена кримінальна справа і він остерігається, щоб його не видала за океан інша країна. А ось Ізраїль своїх громадян не видає нікому незалежно від вчинених ними злочинів. Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах Ігор Коломойський, у якого три громадянства - Ізраїлю, Кіпру і України, сподівається повернутися в Україну. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів