Голову Тернопільської облради Михайла Головка взяли під варту

08:12 29 червня 2023 р.

Фото до новини

Голову Тернопільської облради Михайла Головка взяли під варту на 60 діб з такою ж заставою як і для першого заступника голови Тернопільської ОВА Ігоря Демʼянчука.

Про це повідомив Центр протидії корупції, пише Dailylviv.com.

Голову Тернопільської облради Михайла Головка взяли під варту на 60 діб з альтернативною заставою у 805 тисяч грн. Таке рішення ухвалив слідчий суддя ВАКС Олег Ткаченко. САП просила взяти його під варту зі заставою у 13 млн грн.

У разі внесення суми Головко повинен буде утриматися від спілкування зі свідками, здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Головко на суді казав, що це була дика підстава і провокація. Він сприймав всі події в контексті надання підприємцем Ярмоленком добровільної волонтерської допомоги.

Головко говорив, що з Ярмоленком вони давно співпрацюють у волонтерській діяльності, бо йде війна і треба допомагати, останнє виносити з хати, щоб перемогти.

Головко також припустив, що ця справа може бути пов'язана з його політичною діяльністю і принциповою позицією щодо московської церкви.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили Головка та двох заступників начальника Тернопільської ОВА на висловленні прохання одержати 1,79 млн грн та одержанні 600 тисяч грн.

Раніше першого заступника голови Тернопільської ОВА Ігоря Демʼянчука також взяли під варту зі заставою 805 тисяч грн.

Заступнику голови Тернопільської ОВА Дем'янчуку хабар передавали по 300 тисяч гривень

Застава ексголові ДФС утричі менша за суму хабаря, в якому його звинувачують

Голову Тернопільської облради у суді просить взяти на поруки одна народна депутатка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів