Директора львівського цирку судитимуть за розтрату державних коштів

10:52 8 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Завищив спільно з приватним підприємцем вартість капітального ремонту.

Як інформує сьогодні, 8 жовтня, прес-служба прокуратури Львова, її слідчі встановили, що директор приватного підприємства вніс у документацію завищені вартість та обсяг виконаних ним робіт з капітального ремонту будівлі «Львівського державного цирку». Своєю чергою, його директор підписав усі ці папери, достовірно знаючи, що вказані у них дані не відповідають дійсності.

Як наслідок – із державного бюджету безпідставно перераховано приватній фірмі понад 280 тис. грн. Відтак, за результатами розслідування, прокуратурою Шевченківського району Львова оголошено згаданому керівнику підприємства підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 366 та частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (службове підроблення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем).

Натомість директор державного підприємства «Львівський державний цирк» підозрюється у правопорушеннях, передбачених частиною 2 статті 366 та частиною 2 статті 364 ККУ (службове підроблення та зловживання службовим становищем). Причому обвинувальний акт стосовно обидвох згаданих осіб уже скеровано до суду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів