Друзі викрали 18-річного львів’янина

12:20 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

26 лютого близько 23-ї години, патрульні отримали повідомлення, що біля стадіону СКА на вулиці Клепарівській викрали людину.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли, що його працівники зв’язалися зі заявником, який на момент спілкування перебував в багажному відділенні невідомого автомобіля. 18-річний львів’янин повідомив, що двоє невідомих осіб підійшли до нього та попросили прикурити, після чого накинулись на нього, зв'язали, одягнули наручники, мішок на голову та помістили у багажник.

Він також повідомив, що чув зі салону, що його повезуть у ліс та будуть вимагати викуп у батьків. Завдяки технічним засобам патрульним вдалося визначити рух транспортного засобу в якому перебував викрадений.

Обстежуючи вулиці, патрульні з’ясували, що автомобіль може бути на вулиці Джерельній. Прибувши туди, патрульні помітили автомобіль «BMW», де з багажного відділення двоє осіб витягували людину з мішком на голові та зі зв'язаними руками та ногами.

Інспектори оперативно затримали учасників конфлікту й переконалися, що потерпілий при свідомості. Патрульні звільнили його з полону й з’ясували, що викрадачі –

23-річні львів’яни, друзі заявника, які хотіли таким чином привітати його з днем народження. Всіх учасників події доставили у Шевченківський відділ поліції для з’ясування обставин.

Як інформував «ЩЛ», 20 лютого у Львові затримали викрадачів чоловіка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів