У Львові затримали викрадачів чоловіка

09:00 21 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

20 лютого о 17:17 у поліцію надійшло повідомлення , що невідомі зробили на перехресті вулиць Наукової й Симоненка у Львові кілька пострілів, а потім силоміць помістили перехожого у багажник легковика «Шевроле» та в супроводі позашляховика «БМВ» поїхали у невідомому напрямку.

До розшуку і затримання нападників були задіяні оперативники карного розшуку, бійці батальйону спеціального призначення, співробітники оперативних служб, територіальних підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.Викрадачів, котрі втікали в «БМВ», патрульні поліцейські затримали на вулиці Симоненка, а «Шевроле» – на Навроцького.

Правоохоронці звільнили викраденого чоловіка з багажника легковика й з’ясовують його особу потерпілого та анкетні дані затриманих. Слідчі відкрили щодо нихкримінальне провадження за попередньою кваліфікацією «хуліганство» (частина 4 статті 296) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали розшукуваних поліцією.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів