До суду денний грабіжник помешкань у Бориславі перебуватиме під вартою

12:14 4 червня 2021 р.

Фото до новини

Суд задоволив клопотання Дрогобицької окружної прокуратури про обрання 34-річному жителю Борислава, якого підозрюють у грабежі, поєднаному з проникненням у житло, вчиненому повторно (ч.3 ст.186 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.

Встановлено, що у травні поточного року в обідню пору у місті Бориславі чоловік, шляхом віджиму метало-пластикового вікна, проник в чужу квартиру,  звідки намагався таємно викрасти гроші та ювелірні вироби. Однак його «на гарячому» застав власник помешкання, після чого підозрюваний втік з награбованим, вистрибнувши через вікно на вулицю. Цього ж дня правоохоронці його затримали, а викрадене майно, загальна вартість якого склала близько 30 тис грн, вилучили.

Зауважимо, що підозрюваного раніше уже притягували до відповідальності за злочини проти власності і зараз він фігурує у іншому кримінальному провадженні як підозрюваний у понад 15 квартирних крадіжках.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Суд на Львівщині покарав злочинців, які здійснили розбійні напади у Малехові і Судовій Вишні

На Львівщині СБУ викрила схему масштабної фальсифікації результатів ПЛР-тестів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів