Декан одного з факультетів Львівської комерційної академії вимагала та отримала 7300 гривень

17:38 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

Правопорушницю затримано, їй загрожує покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Декан одного з факультетів Львівської комерційної академії, яка одночасно є членом приймальної комісії цього навчального закладу, вимагала та отримала неправомірну вигоду за сприяння у вступі до академії. 30 липня співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС затримали декана факультету під час одержання нею неправомірної вигоди у сумі 7,3 тисячі гривень. 

Гроші призначалися за сприяння у здачі вступних іспитів та вступі до вишу. Їхта речові докази вилучено з місця події.

За цим фактом слідчим управлінням Львівського обласного УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Її затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомили сьогодні, 31 липня, в прес-службі Львівського обласного управління МВС.

Як інформував «ЩЛ», декана одного з факультетів Львівської комерційної академії затримано під час одержання хабара.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів