Четверо українців вивезли у ліс і побили молдаванів, які хотіли звільнитись з роботи

09:38 23 листопада 2023 р.

Фото до новини

Поліція Гданська затримала чотирьох громадян України, яких підозрюють у викраденні та побитті двох своїх співробітників, громадян Молдови.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Минулого четверга, 16 листопада, о 17:00 співробітники Центрального відділу поліції отримали повідомлення про те, що двоє громадян Молдови були вивезені кількома чоловіками в автомобілі в район порту. На місці їх побили, змусили змінити зміст заяви про звільнення та позбавили волі.

“Співробітники поліції зайнялися справою одразу після отримання повідомлення та збору необхідної інформації. Після 18:00 злочинці з центру міста вирушили в район Седльце, де затримали чотирьох громадян України віком від 21 до 41 року” – йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: Українець в Польщі вдавав зі себе працівника банку та обкрадав людей

На місці події вилучено бейсбольну биту та автомобіль, яким перевозили жертв.

 Чоловіки були затримані поліцією, а згодом постали перед прокурором, який пред’явив їм звинувачення. “41-річному чоловікові, як виявилося, роботодавцю заявника, були пред’явлені звинувачення у позбавленні волі, побитті жертв з метою змусити їх змінити зміст заяви про звільнення та нанесенні одному з них тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. 28-річному зловмиснику інкримінували примушування до певної поведінки та позбавлення волі, а 39-річному та 21-річному – позбавлення волі потерпілих”, – повідомляє поліція.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді нагляду поліції, заборони виїжджати за межі країни та заборони контактувати між собою та потерпілими.

Читайте також:  Заарештували українця, який нелегально працевлаштував іноземців у Польщі

Позбавлення волі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох місяців до п’яти років. Таке ж покарання передбачено за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Примушування особи до певної поведінки шляхом погроз або насильства карається 3 роками позбавлення волі.

Нагадаємо, громадянин України у Польщі вбив свою сім’ю: дружину і двох малолітніх дітей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів