Апеляційний суд Львівської області визнав винним колишнього міського голову

12:15 20 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Апеляційний суд Львівської області залишив у силі рішення суду першої інстанції, яким колишнього голову Старосамбірської міської ради визнано винним у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Про це повідомили сьогодні, 20 грудня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Екс-мер, будучи суб’єктом відповідальності за порушення, пов’язані з корупцією, всупереч інтересам територіальної громади, не повідомив у встановлених законом випадках про наявність у нього реального конфлікту інтересів та проголосував за прийняття рішень із земельних питань на користь близьких осіб. Таким чином, народний обранець вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене частинами 1 та  2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів)».
«Старосамбірським районним судом Львівської області на винного накладено адміністративне стягнення у вигляді максимального штрафу. Рішення суду набрало законної сили. На даний час вживаються заходи з метою скасування рішень, прийнятих в умовах конфлікту інтересів», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.
Як повідомляв «Щоденний Львів», міський голова Старого Самбора відсторонений від займаної посади на два місяці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів