88-річна львів’янка віддала шахрайці 3250 доларів, 400 євро та 7000 грн

12:40 27 вересня 2024 р.

Фото до новини

Як встановили правоохоронці, пенсіонерка віддала підозрюваній майже 160 тис. грн у різних валютах, нібито для проведення термінової операції її правнучці, яка, за словами зловмисниці, отримала травми внаслідок ДТП.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

23 вересня невідома жінка зателефонувала до потерпілої, представилась знайомою її правнучки та повідомила, що та потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для проведення їй термінової операції необхідні гроші.

Пенсіонерка повірила у цю вигадану історію і надалі передала зловмисниці, яка приїхала до неї додому, грошові кошти: 3250 доларів, 400 євро та 7 тисяч гривень. Проте, невдовзі жінка з’ясувала, що в аварію її правнучка не потрапляла, а насправді вона стала жертвою шахрая.

Як надалі встановили поліціянти, зловмисниця, отримавши гроші, одразу вирушила до Одеси.

Читайте також: Шахрайка видурила у львів'янки 35 тисяч грн

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №2, оперативники Управління карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також оперативники карного розшуку поліції Одеської області.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетна 35-річна мешканка Одещини, та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України в Одесі. Частину одержаних у шахрайський спосіб коштів правоохоронці у зловмисниці вилучили, іншу частину вона встигла переказати на картку своєї знайомої.

Читайте також:Шахрай видурив у 82-річної жительки Золочева 11 тисяч гривень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів