Шахрайка видурила у львів'янки 35 тисяч грн

12:27 6 вересня 2023 р.

Фото до новини

Потерпіла передала незнайомці 35 тисяч гривень нібито для проведення термінової операції її сину

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як встановили правоохоронці, потерпіла передала незнайомці 35 тисяч гривень нібито для  проведення термінової операції її сину, який, за словами зловмисниці, отримав травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. 

30 серпня близько 19.00 до потерпілої - жительки Львова, на мобільний телефон зателефонувала незнайома особа та повідомила, що її син потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, отримав травми і для проведення йому термінової операції необхідні гроші. Жінка повірила у цю вигадану історію і того ж вечора передала зловмисниці кошти у сумі 35 тисяч гривень. Проте, невдовзі вона з’ясувала, що в аварію її син не потрапляв, а насправді вона стала жертвою шахрайства.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці встановили, що кошти потерпіла передала 35-річній жительці Києва, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності. 

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до трьох років.

Шахрай виманив у Львові 500 доларів навіть у науковця

На Львівщині судитимуть шахрая, який видурив гроші у пенсіонерок

Шахрай видурив у 82-річної жительки Золочева 11 трисяч гривень

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів